LONDON HEEFT HET ALLEMAAL!

3 dagen

  • hotel**
  • B&B
  • gratuïteit
  • gedetailleerde offerte op aanvraag
terug naar overzicht

De Thames, Buckingham Palace, Trafalgar Square,  Big Ben, de Underground. Hello London! Ontdek deze unieke wereldstad tijdens een driedaagse busreis met zeer compleet programma. Je bezoekt de beroemde musea, shopt bij Harrods en theater- en musicalliefhebbers genieten van de prachtigste voorstellingen. Kunstliefhebbers kunnen uren ronddwalen in het British museum met zijn uitgebreide collectie oudheid, in het Tate Modern met zijn verzameling moderne kunst of in de National Gallery met zijn uitgebreide verzameling schilderijen. En wie wil niet op de foto met de Beatles, Madonna of een andere beroemdheid in Madame Tussauds? Ook de prachtige gebouwen met elk hun stukje geschiedenis zijn niet weg te denken uit deze stad, zoals Westmister Abbey, de Big Ben en de Tower met de kroonjuwelen. Londen has it all.

Reisschema

Dag 1: met de bus rij je naar Calais en via de kanaaltunnel bereik je Folkestone. Rond de middag kom je aan in Londen. Je brengt eerst een bezoek aan Big Ben en maakt dan een wandeling langs de Houses of Parliament, Westminster Abbey, Whitehall, Trafalgar Square en Buckingham Palace. De eerste dag sluit je af met een bezoek aan het British museum. In Covent Garden geniet je van straatanimatie. Avondmaal en de overnachting is voorzien in een hotel in de buurt van een metrostation.
Dag 2 : de bus brengt je naar de Tower Bridge. Na een bezoek aan de Tower wandel je naar Shakespeare’s Globe theater en het Tate Modern. In de namiddag is er tijd om te gaan shoppen. ‘s Avonds kan je als je wil één van de vele musicals meepikken.
Dag 3 : na het ontbijt brengt de bus je naar Madame Tussauds, vervolgens bezoek je het Science museum of het Natural History museum en Harrods. ‘s Avonds brengt de bus je terug naar België.

In de reis begrepen

  • busreis en shuttle België – London – België
  • 2 overnachtingen in een **hotel op wandelafstand van een metrostation, op basis van meerpersoonskamers, halfpension/volpension met tweepersoonskamers en 1 single zonder supplement voor de groepsleiding.
  • B&B
  • parking en vervoer zoals vermeld in het reisschema
  • garantiefondspremie

 Prijzen per persoon worden berekend op basis van minimaal 40 betalende deelnemers. Per vijftien betalende deelnemers reist de 16de deelnemer gratis.